Saturday, June 29, 2013

turkiye! 7th - 17th june 2013

salam, yuhuuu lama nya sy tak update blog ni kan, mesti korang rindu kan hehehe ntah ada yg rindu ke tak agaknya n ada ke yg baca blog sy ni ke tak agaknya ek..tak kira lah ada yg baca ke tak, janji nak update jugak..alhamdulillah baru2 ni sy d beri kesempatan melawat turki, alhamdulillah kerana d beri kesempatan n peluang tu..sangat2 best n mmg sangat2 kenangan manis...so check it out...sy nak kasi tgk gambor sikit2 ni..gambar selebihnya kat FB sy hehehe so kat sni sikit udah lah ek :)

dkt cappadocia

dekat cappadocia

the haritage of pamukale

the haritage of pamukale

the haritage of pamukale

the haritage of pamukale

flight fm kl - dubai - istanbul

safranbolu

cappadocia

dlm masjid biru

muzium apa lupa daa aiyoo

ladang gandum

cappadocia, tgk batu blakang tu mcm bentuk unta kan

eaterfall at antalya

troy

aya sofya

spice bazzar

bridge antara asia n europe

view dr hotel dkt smpadan greece

blue mosque

blue mosque waktu mlm

in the air..fly~

cappadocia

2 comments:

Truly_me said...

untungla dapat pergi sane....jeles taw.. T_T

zianazone said...

hehehe tanak jeles2, insyaallah nanti mesti ada rezeki ko plak ke sana kan..ameen