Wednesday, July 10, 2013

happy birthday to me!

Hi, salam semua..mornink gl0ry! I'm comink hehehe just nak cakap thanks for everythhing kat mmember2 yang tak pnah lupakan aku walaupun sikit..sgt2 hargainya, thanks jugak kat member opis syanid and amin yang blanja makan, ,lps tu buat surprise untuk aku kat TGIF plaza damas semalam, serius aku tkejut and !st time rasa surprise mcm tu..teruja lah jugak sbb selama hidup ni, tak pnah lagi org surprise kan aku mcm tu..thanks beb, korang mmg suweet sgt! ameen alhamdullilah..insyaallah hrp2 semoga semuanya Allah permudahkan hendaknya..doakan yg terbaik untk aku this year ek..

nway aku nak ucapkan selamat bpuasa semua..memandangkan birthday aku tahun ni jauh 9th july, haa elok sgt lah tu kan, sehari sblum puasa hehehe..thanks semua, Ampun dan maaf d pinta, Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari sebelumnya..Sama-samalah kita tanamkan azam semoga berakhirnya Ramadhan nanti, kita umpama bayi yg baru dilahirkan.. x0x0 love u all  


ni kek yg aku dpt smlm, walaupun kecil tp bagi aku cukup besar makna nya huhuhu thanks semua, love u x0x0

1 comment:

^^CHenTa^ said...

sedapnyeeeeeeeeeee!!