Friday, June 24, 2016

salam ramadhan 1437H

assalamualaikum, salam ramadhan semua...fuhhh lama gila blog ni bersawang kan, dan lama jugak sbnarnya tuan punya blog tk tgk blog nya sndiri hehehe kecian blog aku ni..kalau lah phone bleh posting blog..rasanya hari2 mesti ada je cerita aku akan update..inshaAllah akan aku usahakan kasi blog ni bersinar2 balik macam zaman mula blogging dlu :D

so korang semua apa khabar? harap sehat hndaknya ek..

Friday, February 13, 2015

padan muka..

salam jumaat semua, hahaha hari ni rajin pula kan nak tgk blog setelah sekian lama tak update dan tgk blog ni..sampai iklan2 nuffnang semua tarik diri agaknya hahaha padan muka aku adoiii, kalau nak dapatkan iklan tu balik mcm mana ek? tu lah busy sgt kan, blog bsawang mcm rumah hantu, dah tentu2 lah takda org dtg dan mmg lah nuffnang tu tak ltk iklan lagi..tapi takpa, rezeki Allah tu luas..anyway have a nice day semua, semoga d permudahkan semua urusan hndaknya ek...x0x0