Thursday, February 22, 2007

start kerja

hari ni kebanyakan staff melayu dan india dah mula kerja kat tempat aku ni..pepagi lagi datang awal gila..jalan tak jem lah katakan..tapi sampai awal pun tak leh masuk opis jugak..kena tunggu bos yg bukak kan pintu opis..ntah apa lah pantang larang cina ni agaknya..kalau after chinese new year..bos yg kena datang bukak pintu opis..haiyaa karut btul lah kan..nak bukak opis sesiapa pun bleh maa..tapi lantak arr tu dia punya adat agaknya..kitaorg tgk kan ajer..kalau nak ikut tak mungkin kot..mengarut jer benda tu hehehe...tapi jangan tak percaya pagi tadi boss kasi angpow kat semua wakaka..

ermm aku punya bos yg sengal tu cuti lagi..isnin nanti baru dia start kerja haiyaa ingat kan dia tak da aku happy..tapi bosan gila lah plak..nak tenet..ntah apa yg aku nak tenet kan..nak buat keja malas lak tu...modd raya ada lagi (wakaka macam aku lak yg raya ni) haiyaa ntah arr memang aku pemalas nak buat kerja hari ni kot...haiii ntah arr..tapi hari ni memang mosan gila kat opis ni...sabor jer arr tau..mosan mosan dan sangat lah mosan haiyaaaaa

2 comments:

Tenno Miyake said...

cuti aje ingat.. eh ko apa khabar skrg eh..

zianazone said...

hehehe apa lah ko ni ijham..cuti kan best leh rehat2 memang arr aku suka..aku ok jer..ko apa khabar..lama tak nampak ekk..aku tgk blog ko pun dah lama ko tak update..