Thursday, December 13, 2007

hari ni


hehehe lepas semalam..hari ni plak kan..aku kat cc area umah ni..baru jer balik dari part time..ingat nak tolong print kan adik aku punya result semester lepas..ada masa sikit..aku update lah blog ni..tadi kat opis aku dah dapat cek pampasan tu...ermm company tipu aku..kira pun tak btol..bila tanya macam2 alasan yg tak masuk akal dia cakap..tak pa..ko tak nak kasi baki aku lagi 280.00 tu kan..nanti aku gi report kat jabatan buruh hehehe kejam nya aku kan..aku tak kira..diaorg bleh kejam dengan aku..aku pun bleh kejam jugak maa..ingat aku tak bleh kejam2 mehhh...

haiii payah btol nak cari kerja sekarang..sampai sekarang ni..interview dah hampir 8 company aku pegi..tapi 1 pun tak panggil2 lagi untuk start bekerja..agaknya tak da harapan lah agaknya kot...mintak2 lah aku dapat kerja secepat mungkin hendaknya aminnn..kalau tak dapat jgk..aku ingat nak kerja kat 1utama ni dulu..sambil tu pelahan2 cari kerja lain..insyaallah..

ok arr nak balik ghumah ni..kang mak aku risau lak..daa jumpa korang lagi lain kali ekk assalamualaikum...

5 comments:

lavender said...

kepek .. ko jimat2 sket taw... mmg koje skang susah nak carik.. tp ko usaha , doa n tawakal selalu ye.. aku ngan yun for sure sentiase doakan ko.. muahsssss.. lebiu eehehhehe

ayahana said...

oh jonet... ko nak kerja camne ni.. aku nak carikkan pon tak pasti.. cuba email kat aku kerja camner ko carik....

pastu pastu ko kasik resume sekali


ni email ako sekfarok@gmail.com

cik bintang said...

aku doakan ko cepat² dpt keje ye fren..
aku dpt tlg mane yg termampu aku buat je..
sabar ye fren..

zianazone said...

lavender, yun, farok & erin - maceh sangat2 ekk kat korang..lebiu too..farokkk nanti aku send resume kat ko ekk..aku nak cari keja clerk jer wei hehehe

Black-x said...

La memang susah ma carik keje, aku pun kadang2 motong gotah, tapi rezeki tu ader jugak, nanti ko dapat keje blanja la kitaorang ek,