Friday, January 11, 2008

aloha

assalamualaikum semua..rasenya tak terlambat lagi kan aku nak ucapkan salam maal hijrah dan selamat tahun baru 2008...ermm dah lama tak update blog ni..ntah ada ke tak org yg nak baca blog aku ni agaknya sekarang hehehe...aku kat cc sekarang ni...ingat tadi nak gi cari bahan2 nak buat moist kek, adik aku yg blajor kat kedah tu balik cuti jap..teringin katanya..so aku buat kan lah kek tu...tapi kat pasaraya tu barang2 nak buat kek tak complete lak, ada plak bahan yg aku nak tak ada...ingat nak gi cari kat tempat lagi arr jap lagi..sambil tu sempat jugak aku singgah kat cc ni kejap..korang apa khabar..aku harap korang ok dan happy selalu hendaknya ekk...aku minggu ni kureng sehat arr..tengah selsema dengan batuk ni...untuk pengetahuan korang..hasrat aku untuk belajar bahasa cina udah terlaksana..aku start kelas belajar bahasa mandarin hari selasa 8hb hari tu..oklah ekk..aku harap nanti aku akan pandai cakap cina hahaha...lepas ni nak belajar bahasa lain lak...ermm tak da apa pun cerita yg menarik sekarang..aku sekarang ni tengah bz mencari kerja lagi..sampai sekarang ni tak dapat2 lagi tau, memang payah giler nak cari kerja sekarng...aku harap aku akan dapat cari keja secepat mungkin hendak nya aminnn...

3 comments:

lavender said...

aku doakan ko kepek.. aminn

yun said...

slmt thn br fren. we all miss u.
hope ko cecepat dpt keje yg best. leh blanje kami mkn ekeke

zianazone said...

lavender dengan yun - maceh ekk fren..nanti aku belanja korang yer..tungguuu