Tuesday, August 05, 2008

wassup!! wassup!!

hai assalamualaikum semua hehehe lama bangat seh gue tak update blog ni..biasalah kan opis lama hari tu tak da tenet, opis baru ni pun tak da tenet gak ish ish ish (hehe aku cakap indon lak)...aku kat cc ni teman adik aku print dia punya resume, dia pun udah kena buang keja dah..apa nak buat nasib si labu labi agaknya wakaka...apa lagi ada kesempatan aku update lah blog ni jap..1hb august hari tu...aku dah start kerja baru...sama lah plak tarikhnya macam aku start keja company lama yg buang aku dulu..agaknya jodoh aku keja dengan company construction jer agaknya hehehe jangan jodoh dengan org indon dan bangla udah lah kan hahaha mintak2 dijauhkan lah..org malaysia ramai laie..kali ni aku kerja kat site balik..oklah ekk..dapat gaji pun manyak (senibu nime tau memang gaji sebenar) keh keh keh..oklah ekk, tak bleh lelama ni..nak gerak gi jusco jap..jalan2 beli barang..daa jumpa lagi..

2 comments:

Izham Miyake said...

akhirnya ko update gak eh..

apa citer skrg?

zianazone said...

hehehe tak da tenet lah fren..macam mana aku nak update..aku sekarang macam dulu gak arr..tak da cite apa pun..ko plak apa cite??