Monday, September 08, 2008

5 ramadhan

salam semua..rasenya tak lambat sangat kan aku nak ucapkan selamat berpuasa dan sekali gus nak ucapkan selamat hari raya gak..ampun maap dipinta ekk..bukan nya apa..opis dah arr tak da tenet..ada kesempatan gi tenet ni..leh arr update apa yg patut sat..5 ramadhan (happy besday to me hehehe) mak aku cakap..aku lahir 5 ramadhan..so 5 ramadhan hari tu ialah tarikh dalam calender islam aku dilahirkan yehaaa..selain besday aku pada hari tu..kebetulan kakak ipar aku pun bersalin kan anak ke-3 dia pada 5ramadhan tu gak..tapi baby tu sampai sekarang ni ada kat ICU laie uwaaaa...cian dia..ntah apo hal ntah...doktor cakap dia udah termakan dia punya bewak..haiyaa macam tu pun bleh ker..nak cakap dah over due untuk beranak..tak gak..ntah2 hospital tu yg lembab agaknya..mana tak nya..kat hospital tu banyak sangat kes baby lemas..hurmmm ntah lah kan..tuduh2 bulan pose ni buat dosa kering jer kang...mintak2 baby tu ok lah hendaknya kan..korang tolong doakan gak ekk..aku kepingin nak tgk muka anak buah yg ke-3 ni, sampai sekarang tak dapat tgk2 laie..yg bleh tgk mak dengan ayah dia jer..kakak ipar aku cakap cian..banyak wire dan ada bantuan penafasan gak..mintak2 lah tak da apa2 hendaknya dan baby tu bleh kuat dari icu secepat mungkin aminnn..oklah ekk daaa lebiu all

2 comments:

antalya said...

selamat berpose jena..wendu kat ko wehh..biler kiter mau bukak pose sama mcm aritu ek

zianazone said...

aku pun windu kat ko gak yun..tu lah pasal..aku dah bincang dengan kepek..nanti korang set time kasi tahu kat aku yer