Friday, September 26, 2008

last2 kat kg baru gak

hehehe punya lah lama aku, kepekkk dengan yun bincang nak buka kat mana tahun ni..ingat kan nak gi buka pose kat ikea..tapi takut lambat lah plak jalan jem...last2 semua jumpa kat kl central dan gi buka pose kat area kg baru..tu pun kita org gerak lepas solat maghrib..kalau gi awal comfirm lah tempat makan tu penuh..thanks yun dengan kepekk sebab sudi buka pose dengan aku ni haa..lama gile tak jumpa kan..agaknya bila lagi lah dapat bersua..kalau nak jumpa jangan lupa sms dan call aku ekk...

p/s :- tarikh aku pos blog ni aku dah ubah semua hehehe...semuanya yg baru2 punya cite aku taip hari ni (6hb October) tapi saje aku letak tarikh nya yg asal..supaya korang nampak aku ni banyak update sikit hahaha :P

3 comments:

antalya said...

mekasih bebanyak kat ko sbb blanje ktowang mkn. amacam next wiken ko free tak? kiter turun s.alam pekena ikan bakar

lavender said...

uhuhuh kepekkk betoi tu.. jom makan ikan keli bako wehhhh sedappppp uhuhuhuh

zianazone said...

hahaha wei korang kalau nak ajak aku gi memana sms lah hp aku tau..kalau ko type kat sini..aku kekadang lambat bace dan tgk blog maa...nak gi makan ikan bakor?? nyumm2 bila wei..kalau jadi tipun atau meset aku ekk..