Friday, February 20, 2009

kini kembali

hehehe assalamualaikum semua...wahh lama giler aku tak update blog ni kan...nway sorry ekk..masa nak ke cc asyik tak da jer tau...balik dari keja terus balik umah..nak tgk cite Assalamualaikum Cinta punya pasal...dah hari2 tgk..kalau satu hari tak tgk macam tak best plak...nak gi cc memalam lagi lah aku malas sebab kalau dah balik umah..jangan harap arr nak kuar lagi hehehe...so nway korang apa khabar ekk..harap semuanya sehat lah hendaknya yer...sebenarnya bahan nak type kat blog ni punya lah banyak...cuma masa jer yg tak izinkan..insyaallah kalau kita banyak masa nanti..kita akan update blog seminggu sekali ekk...daaa chow shin chan :P

3 comments:

zamrie said...

???

benarkah ko dah kembali?
hehehehe... apa khabar ziana? moga ko sentiasa sejahtera dan dilindungi allah selalu, insyallah

zamrie said...

kembali tuu maknanya berlawannan ya????

zianazone said...

hehehe aku dah kembali daripada bertapa ni...aku alhamdullilah ok jer..thanks ekk doakan aku