Saturday, December 27, 2008

hotel seri malaysia, sg petani


salam semua..aku tgh online kat hotel seri malaysia ni, aku sampai tadi dalam pukul 5.50pm..lama gak perjalanan kali ni aku rase..mana tak nya..keta pun banyak kat jalan raya..dengan ujan lebat lagi..takot plak aku nak bawak lelaju tau...tiap kali jempot adik aku coti sem..aku ngan family mesti dok kat sini punya..tapi baru hari ni aku tahu dan betanya..kat sini rupa2nya ada WIFI tau hahaha sengal jer kan..

p/s :- esok(28hb Dec 08)adik aku register..maybe lepas tu kitaorg akan terus balik ampunk..

7 comments:

zamrie said...

aku pernah tidor dah rasanya kat sini rasanya kat depan pintu masuk keluar tuu dia ader jual ais kream kan kan kan ader lagi ker?

zamrie said...

hang dok tang mana? aku baru balik utan melintang, tikam batu

fiezafadilla said...

eehh eh...sungai petani, kampung halamanku...

BurungBelatuk said...

Hotel seri msia mmg ok...aku travel slalu duk ctu...anyway, aku dah kembali. Sudi2 la singgah kat blog aku k...

zamrie said...

lama dah rasanya menghilang??? pasal apa haaa?

lavender said...

wahhahah vasi da kepet.. :P

zianazone said...

zamrie..jual eskem ekkk hehehe kita tak pasan lah fren..hari tu kita gi merbok..kita tak ilang...ado laie ni...cuma masa nak update blog ni jer yg kurang hehehe

yg lain2 tu...jenguk2 lah blog ni lagi ekk..walaupun org yg punya blog ni kekadang malas nak update dia punya blog hehehe