Wednesday, April 01, 2009

pelik tapi benar


hehehe korang mesti penah beli majalah kan..masa korang beli majalah tu..korang ada perasan tak sesetengah majalah yg kita beli tu ada kasi free gift..macam perfume tester arr..syampu arr..mesti ada kan..yg ni lain plak cerita nya hehehe..masa aku tolong adik aku 4time hari tu..majalah cinun ni..kasi free gift KICAP KIPAS UDANG tau hahaha..macam sengal pun ada..dah arr kasi kicap sebotol...kelakar plak rasenya tau wakakaka tapi tak tahu lah ekk..bila majalah ni sampai kat kedai majalah..korang rase kicap tu ada lagi ker tak gaknya ekk..hehehe

4 comments:

antalya said...

melampau betoi free gift dorang..ntah2 dh nak expired kot

zianazone said...

hahaha tahu tak pa yun..dah arr melampau..besor lak tu..ntah2 kicap tu simpan kat umah tokey majalah jer kot hahaha

Izham Miyake said...

kalau dah nak expired buat apa simpan..

zianazone said...

ok lagi lah fren..mana ada expired