Monday, December 07, 2009

thanks a lot

thanks buat member2 yg datang memeriahkan majlis kenduri kahwin adik aku ahad semalam...aku hargai kehadiran korank...sorry ekk tak dapat nak layan korung sangat..aku btol2 bz time tu...yg tak datang pun aku nak ucapkan thanks a lot gak..hahaha thanks 4 what..lu pikir lah sendiri!!

5 comments:

Kepek said...

huhuhaha..tajam n kijam sggh ayat ko ar pet.. waakkakakakaka...

zianazone said...

kejam ker aku...aku tak kejam wei..org yg tak datang lagi kejam..penat ku tunggu2 tapi tak muncul..nanti kecohhh cakap lama tak jumpa lah apa arrr..huhuhu hipokarat

kepek said...

huhuuuuuuuuu... kijam ko ... kijam sgguh donia ineh...


(wakakakkaka)

zianazone said...

dunia tak penah kejam..org yg dok kat dunia yg dah lupa ingatan tat y dia kejam..dah lah kejamm..lupa diri plak tu...tak ingat ker susah payah kita dulu..huhuhu lantak arr..aku tahu dia dah bahagia..biar kan aje..dan aku tak harap kan masa majlis aku nanti dia akan datang...majlis adik aku pun muka dia aku tak nampak...ni kan plak majlis aku yg ntah bila agaknya...

kepek said...

=) ader perkara yg x dpt dielakkan la tuhhh..pikio baikk... fuhh fuhh... dung emosi my prenggg.. :P