Friday, June 10, 2011

hipokrit!!

huhu tolong jangan hipokrit sangat bleh tak?? jangan lah wei..please arr...bukan nya aku tanak tolong org..tapi agak2 lah kalau alasan nk transfer aku ker HQ tu semata2 nk tolong siapkan kja ko yg tbengkalai dari bulan februari 2011 tu huhu aku rasa..ko bukan nk aku kja kat HQ kan..tp ko sbnarnya nak bebankan aku buat macam2 kja ko yg tak siap tu nanti kan..agak2 lah ko nak guna kan kuasa ko tarik aku kesana..serius aku tak suka ok..sangat2 tak suka!! dah arr kja sana kna charge parking lagi, macam aku nak pikir bila kja kat hq tu..ishhh mmg sangat membebankan arr kalau aku kja kat situ..kja kat tmpat skrg ni lagi better aku rasa..bebas dan happy jer..jangan hancurkan happy itu dengan transfer aku ker HQ please..hurrmmpp..

4 comments:

Cik Ila said...

sabar2.. ;)

zianazone @ appleijo said...

mmg sbor pun cik ila..tp geram tau..suka hati jer cinun tu aiyooo

Truly_me said...

Huhuhu.. sure die tensi sbb ko x tlg die hr tu kan. tp apesal die x siapkan keje2 dari bulan Feb lagi tu ek? giler malas die ekekekek.

zianazone @ appleijo said...

tahu tak pa kepek..gila geram aku dengan cinun itu..suka hati dia jer..ingat aku ni apa??pala otak dia arr