Wednesday, September 07, 2011

ingat nak main2 jer

hahaha adoi tu lah gatai tangan lagi..ermm bukan aku gatai tangan..aku just nak try jer..mana lah tahu bleh menang plak pass tu kan aiyooo...ermm bukan aku tanak pegi tgk stacy tu...mmg aku minat jugak lah dengan stacy..tapi masalahnya, pass yg aku dpt untuk sorang jer adoii..kalau sorang aku nak pegi hapanya..kalau bleh nk lah pegi ber2..tapi masalahnya 1pass sorang huhuhu...macam mana ni?

3 comments:

.: iEyLa :. said...

ermm..apsal xajak time join contest ni ritu..hehe..
leyh join lg x??hihi

EnciK AxixOu said...

bg saya..hehe

zianazone @ appleijo said...

eiyla - hehehe lupa lah sis nk ajak time tu...pass tu tak bleh pindah milik rasanya sbb dia ada mintak ic huhu...tp rasanya mmg tak pegi lah hari ni..

encik axi - hahaha amboi fanatik stacy kaa?