Friday, September 09, 2011

ko knapa?

kalau dtg blog org nk fuck2 n tak tunjuk kan ko tu sapa..baik tak yah nk fuck org lah wei..kalau ko berai sgt kan nk fuck2 org..apesal ko tak tunjuk kan sapa diri ko sbnarnya...so aku tak tahu lah ko siapa..ko knapa..ko sakit ker?? ada tekanan jiwa ker..ko ingat aku heran ko nk fuck2 tu..sikit pun aku tanak amik port sebab aku rasa..blog aku bi tak pnah nak kacau sesiapa..aku update semua pasal aku jer..n kalau ko tak puas hati sgt..tu ko punya pasal..ada aku kisah??

2 comments:

.: iEyLa :. said...

ermm..mental prob kot sis..
wat xtahu je..lame2 senyap la die t..

zianazone @ appleijo said...

huhu agak2 lah nk mental kat blog org kan..gila kot..ishh geram jer