Wednesday, May 02, 2012

ampang banjir..

huhu setelah sekian lama aku dok kat ampang, dari kecik dlu sampai lah skrg ni, lps tu semalam lah aku rasa banyak tempat kat ampang banjir..dan termasuk lah kat area umah aku jugak..tapi kat umah aku tu..bukan nya banjir, tapi tanah kat tepi bukit tu yg runtuh huhuhu takot jugak lah..lps tu kebetulan bulan ni start g kja n balik kja naik lrt..aiyoo punya lah cuak semalam takot keta tenggelam ker apa sbb parking kat lrt pandan jaya tu btol2 ngam sblah sungai ke longkang besar ntah..nasib baik mintak kat bos untuk balik awal..bos paham n ok tau..kalau tak..aiyoo msti lah tk senang idup nk tunggu 6.15 time balik tu..



2 comments:

.: iEyLa :. said...

terok jgk banjirnye tu...
haishh..org tu dh jd penggune pengankutan awam sekarang ek..hikhik

zianazone said...

haah teruk gila semalam..tak pnah2 ampang banjir tau..

lps tu kak aida mmg dah jadi pgguna LRT yg setia hahaha...blajar naik lrt pegi n balik kja..jimat masa, duit dan tenaga..cepat jugak dr biasa..