Thursday, May 03, 2012

kenduri mangga hahaha

Kenduri mangga, tk thu sapa mngidam skrg ni..sebab gmbar mangga yg aku upload smlm, hari ni bdk2 ni plak pnya turn..haha tp pagi td bwk 1bj jer, naik lrt, mana bleh bwk mangga kuinin banyak2, bau harum bkan men lg ;) ♥
ni gambor yg aku upload kat fb semalam..tak pasal2 semua teringin nak makan mangga jugak hahaha 



haaa ni gambar hari ni...budak2 ni kenduri makan mangga..aku tak join pun sbb hari ni puasa..aku just bwk mangga 1bj untuk diaorg rasa jer haha..gila ko, naik lrt nak bwk mangga banyak2 hahaha..

4 comments:

.: iEyLa :. said...

huwaaa...xkire..
esok my turn plak..nak jgk!! :)

zianazone said...

hehehehe amboi nak jugak ek..jom join dtg opis kak aida minggu dpn..sbb minggu depan nak makan cicah2 mangga lagi hahaha

puanbee said...

nak juga .. terliur aku beb

zianazone said...

ko pun nak jugak ek hehehe..meh2 dtg umah aku..kita mkn mangga ramai2..tapi mangga kna bwk sndiri sbb dh habis :P