Tuesday, September 19, 2006

aku sajer yg tahu

haiyaaa bosan nya hidup aku ni sekarang...hari2 aku gi kerja pun makin bosan lak aku rase..kalau lah aku kaya...tak yah lah aku gi kerja ni..tapi kalau tak kerja pun mesti boring gila jgak kan..uwaaa tadi aku baca blog lavender..ermmm sedih lah plak aku rase..dan aku rase macam apa yg dia tulis tu..macam hidup aku gak...sama jer aku rase..adakah kitaorg ni kembar tak seiras wakakaka tak da maknanya..

ermm apa lah aku merepek ni ekk...biasalah tu..org baru nak belajar buat blog lah katakan..sebab tu macam sengal sikit aku type blog ni wakakaka...ermm belasah ajer lah..janji korang layannnzz blog aku ni...

1 comment:

lavender said...

ekkekekeke kita segopaaaaaaaaaaa!!~~~