Thursday, September 28, 2006

dugaan demi dugaan hurmmmpp

assalamualaikum semua...

1st aku nak ucap kan selamat menjalani ibadah puasa..pejam celik pejam celik (wakaka aku asyik guna pekataan ni jer) dah 5 hari kita berpuasa kan..so terus kan ibadah puasa anda semua cayokk cayokkk..dan tak lupa jugak aku nak ucapkan selamat hari raya in advance ekk..pada yg dewasa tu...jangan lupa luwit laye untuk aku wakaka..(tak kira nak jugak)

ermm berbalik kepada tajuk utama aku..haiyaa blog ko lah tempat aku luahkan perasan hati ku ini chewahh..ermm pagi tadi aku gi kerja ok jer..biasalah aku budak yg ceria..sampai opis aku buat kerja aku jer...selain kerja..aku ngulor lah jugak...pagi2 lagi boss aku dah bikin aku panasss hati...dugaan btul hari ni..asyik nama aku jer yg disebut nya untuk kesana ke mari..naik atas turun bawah hantar barang..dia tak pikir ker aku ni tengah puasa..bukan lah aku malas nak buat kerja..tapi respect lah aku sikit beb..dan mintak lah cina2 kat sini yg buat benda tu..ni tak nak jugak panggil dan suruh aku..ermm saborrr saborr walaupun hati aku sakit..

2nd..angau lagi..angau angau angau...lama2 aku akan jadik langau sebab laman web ni...ermm buat kali kedua niat aku sampai kan pesanan org disalah ertikan dan buat kali ke2 jugak aku mengalirkan air mata pasal angau ni..bukan lah aku emosi..tapi perasaan ni cuma aku saja yg tahu..ya Allah ya tuhan ku..ko lapangkan lah dada umat mu ini...semoga aku tabah menghadapi apa jua keadaan kelak insyaallah..amin..

pada manusia yg terlalu dengki dan tak puas hati kat aku tu..lupakan lah ekk..aku bukan manusia yg mudah lemah dengan tu semua benda tu..cayokk cayokkk

9 comments:

Tenno Miyake said...

apsal ko tak cakap dengan aku ko dah ada blog?

zianazone said...

elehh apa lah ko..kan aku dah kasi tahu ko aku dah buat blog..kalau ko tak percaya..ko gi tgk tag board ko yg lepas2 tu..aku ada tulis kat sana maa haiyaa..ko tu yg tak perasan agaknya cehh...mana ko tahu pasal blog aku arr..mesti kat blog farok kan..wakaka maluss siot..dah arr poyo jer blog aku ni kan..org baru belajar tu :D

lavender said...

ekekek kepek aku ingat lagik aritu ko bengang.. ilek ar beb tu seme dugaan ko mase pose ni.. kalo ko sabo banyak pahle ko dapat.. go go chaiyuk my dear prenn....

ayahana said...

uik lavender sapo? hehehe miss ke? :P

lavender said...

ekekek aku adalah kepek kose 2

Tenno Miyake said...

eh bila ko nak update lagi ni ?

zianazone said...

hamboiii tak sabor nya engko nak baca blog aku ekk..aku manyak cerita menarik ni..cuma blum ada peluang nak update arr...so tungguu dan terus menunggu ekk :P

ayahana said...

mana posting baru!!!! :P

zianazone said...

cehhh ko pun tak sabor jugak ekk farok :P sabor maa haiyaaa