Friday, November 24, 2006

cedihhhh nyeee

pagi² lagi adik aku dah msg suruh check kan status UITM dia macam mana..kat kampus mana dia ditempatkan..aku pun tolong arr semak kan untuk dia...last² dia dapat kat kedah (btul jugak apa yg dia mimpikan 2 hari lepas, dia mimpi dapat kat kampus UITM sana...last² mimpi jadik kenyataan ko wakaka) uwaaa tapi yg tak best nya..aku arr...baru dengar adik aku dapat gi jauh sikit..mula lah hati aku ni rase sedih dan sayu haiyaaa..ee tak best nya aku rase..kalau dia tak da nanti mesti sunyi dan tak leh nak share rahsia lagi...aku paling rapat dengan dia ni lah..semua benda cite kat dia haiyaaa sedih nya aku rase bila dia tak da kat sisi kami satu family nanti, dah arr semua tak penah berpisah haiyaaa...ermm namum aku redha dan pasrah..dia bukan gi jauh mana pun..dalam malaysia jugak..aku doakan semoga dia berjaya apa yg dia kejar dan pelajari nanti...semoga dia pulang bersama kejayaan dan segulung ijazah insyaallah...good luck sis!! love u so much

2 comments:

lavender said...

sabo ek my dear fwen.. ini adalah satu permulaan baru bagi perubahan dlm kehidupan family korang.. satu titik permulaan bg adek ko teroka dunia baru.. keakraban ko ngan adek ko still the same ma.. ko jgn le giso bebeno

zianazone said...

tu lah pasal lavender...uwaa sedih woo..bukan nya penah berpisah..lepas ni..kena belajor2 arr nampak nya..haiyaa mesti sunyi kot...sebab mulut dia yg paling kecoh kat umah tu..haiyaa