Friday, December 01, 2006

1st reminder

ermm apa lah sengal nya boss aku hari ni agaknya ekk...uwaaaa geram dan sakit nya hati aku ni bila kenang kan surat yg dia kasi aku after lunch tadi...alahaiiii geram gila..aku tahu lah aku punya salah...tapi jangan lah sampai nak kasi surat reminder kat aku..cakap jer amaran sudah maa..ni siap nak kasi surat amaran plak..kalau surat tu dia simpan untuk dia punya rekod ok jugak...ni siap cc kat hR manager tu....cabai nyaaaa...nak jatuh kan repotasi kerja aku agaknya..kalau nak ampu boss tu agaklah nyonya tua..jangan lah buat aku geram sangat kat ko..nanti aku geram sangat..aku pancitkan tayar keta ko 4biji tu..baru ko tahu...

sakit nya hati aku..dah manyak kali aku tgk perangai nyonya tua ni..dia ni btul2 unfun fair btul lah..kalau aku punya salah cepat jer dia sound..kalau kaum cabai dia punya salah..senyap2 buat sambal jer cabai tu...geram gila bila pikirkan...ermm aku tahu arr tak leh masuk lambat keja...ko kasi lah reminder dulu..ni dan dan kasi aku notis..apa barang beb..nak died agaknya..dan aku tahu arr aku punya sama main ym (online chatting katanya)...haa tak puas hati kasi amaran dulu..ni dan dan kasi aku notis..memang ko nak mati nyonya tua..nasib baik lah aku ni tahu sabar dan aku tahu aku punya salah..kalau tak dah lama keta ko aku pancit kan...haiyaaa sabor jer arr..nampak nya aku dah tak leh aktif macam dulu lagi..member2 tu kalau korang rase rindu kat aku..sms atau call jer ekk..kalau korang nak ym aku pun boleh gak..bila aku free nanti...aku baca msg korang tu..apa2 info jangan lupa inform kat aku ekk wakaka aku pun nak tahu gosip kat sana jugak... :P

1 comment:

lavender said...

alahaiii kepekkk.. cian kat ko.. ampehh betoi nyonya tuwe tu ek.. takpe2 nanti aku tlg ko pancitkan tayar kete die ek.. ngan tayar2 spare skali aku tlg pancitkan pastu bako kedai tayar or bengkal yg berhampiran supaya die takleh g carik tayar baru fadan muke die huh...