Friday, January 05, 2007

Happy besday Shafiq

wakaka berderet2 besday family aku ni..hari ni besday shafiq yg ke14tahun lak..kngah doakan ko panjang umur, murah rezeki dan happy serta sehat selalu hendaknya yer..jangan nakal2 sangat..belajar rajin2 sikit..kecian mak ayah..haiyaa ko dengan syukri sama jer nakalnya..bila lah korang nak matang agaknya...hehehe..harap2 korang cepat sikit matang, kalau dah matang pandai pikir sikit kot...

6 comments:

Tenno Miyake said...

happy birthday to sape2 yang dalam family kau yang ada birthday!

happy new year jugak kepada engkau.. bila nak jumpa aku lagi?

zianazone said...

wakaka thanks beb..semalam masa aku sms ko ko tgk tak..ina masuk nona tb3 lah plak wakaka cayalah :P

bila ekk nak jumpa ko..ko tu bila datang kl tipun lah aku insyaallah leh jumpa punya...apa lah ko..ko kan jauh..macam mana nak jumpa maa :P

Tenno Miyake said...

nak seribu daya maaa.. :p

zianazone said...

aku tak nak seribu daya..aku nak sejuta daya muleh tak wakaka...apa kata ko jer datang kl ni..ko kan raider..datang kl kejap jer :P

ayahana said...

oii oii nak bercinta gi la midvalley ke klcc ke.. ni kat blog pon boleh ker?

zianazone said...

wakaka poyo lah ko farokk..bila plak kitaorg bercinta..kita org bermesra je maa wakaka farokk mongokkk :P