Friday, October 13, 2006

kantoi lah plak wakaka

haiyaa macam mana plak petang ni bleh kantoi ekk..semua warga angau dah tahu pasal blog aku uwaaa..farokkk siap ko beb..jumpa ko nanti aku nak cekik ko tau wakaka..sebenarnya aku tak marah ko farok..aku tahu ko tak sengaja nak kasi add ko tu kan..haiyaa macam mana lah ko leh lupa link blog aku ada kat blog ko..daa bebudak tu semua yg serbu tgk wakaka..cehhhh siap ko farokkkk :P

ermm sebenarnya aku tak nak kasi org ramai tgk blog aku ni..blog ni aku anggap sebagai (dairy electronic aku) kat sini lah tempat nya aku gunakan untuk aku meluah kan segala2 nya..bukan niat hati aku nak mengata sesiapa atau sebagainya..tapi niat aku adalah untuk melegakan hati ku yg duka semata2 chewaahh..ermm tak kisah lah..nak buat macam mana kan..benda dah jadik..mana leh ulang2 lagi..kalau lah aku leh pusing kan masa tu balik..mesti dah aku lakukan sekarang ni jugak..

pada mereka yg terasa hati...aku mintak maap ekk, macam mana ko rase sakit hati sekarang..macam tu jugak lah hati aku sakit hari tu..dan aku nak ingat kan semua yg aku type kat sini tak da kena mengena dengan yg hidup atau pun yg telah mati wakaka...aku tulis untuk diriku sendiri, so sapa yg makan cili tu..dia akan merasa manis nya wakaka..dan aku pasti lepas ni mesti ada penunggu yg setia menantikan setiap bibit coretan blog2 aku wakaka...teruss kan lah penantian anda ek..hidup aku masih panjang lagi untuk dicoretkan kan sini...wakaka daa assalamualaikum selamat berbuka pose semua..

4 comments:

Tenno Miyake said...

apa lak kantoi..

pedulikan aje diorang tuh ..

dina said...

hehehehhe
jumpa gak blog ko nih...
tak aci lar kalau ko jer tahu blog aku...
welcome to the world of blogging!!

lavender said...

wakakak ilek ar wei .. ini isik luahan ati ko sendiri ..pedulik ape orang nak kate.. hak atas ko maa.. be cool car pool ekkekeke

zianazone said...

tenno - tu lah pasal beb..lantak arr diaorg nak kata apa kan...malas nak pikir dah..

lavender - wakaka tu lah pasal kepekkk...thanks beb muuaahz lebiu

dina - wakaka dina..ko jumpa jugak blog aku yer..mesti ko masuk blog aku guna link kat izham punya blog gak kan :P