Wednesday, October 18, 2006

raya lebih bermakna keh keh keh



wakaka baru jap tadi opis boy aku call..dia cakap comfirm semua dapat 1bulan bonus wakaka haiyaa manyak syok lor laye tahun ni..hari tu dapat naik gaji RM150..sekarang nak laye dapat monus lak..mintak2 arr apa yg dia cakap tu comfirm..leh arr simpan duit tu sikit sebab lepas krismas nanti dengar opis nak bawak staff gi china jalan2 plak wakaka yeehaaaa :P

sajer jer letak gambar kat sini sebab hari tu farok ada ajar aku cara2 nak letak gambar..tu pasal yg test ni wakaka..kalau jadik arr..thanks a lot cikgu farokk :P

6 comments:

Innocent Soul aka Elly said...

oits dapat bonus ke.. jgn lupa wat open house, aku nak datang.. heheheeh

Tenno Miyake said...

bonus? bonus???

bestla korang raya ada bonus. aku manada..

selamat hari raya.. cecepat sikit updet blog ineh.!

noraru said...

oohh.. dapat bonus ye? kena le kerja extra rajin sket ..
selamat hari raye jianajone!

zianazone said...

elly - insyaallah nanti kalau aku buat open house aku jemput korang ekk

izham - ko koje sendiri sapo lak nak bayar bonus ko..dah arr tak pose 2hari lak tu cehhh wakaka nanti aku update ekk tunggu arr

cni - hi sis..jumpa gak sis blog kita ekk wakaka selamat hari laye ek

ayahana said...

wakakaka aku tak kira aku nak ko kasik rm50 kat anak aku nanti buat duit raya ekekeke :P

zianazone said...

wakaka hamboiii manyak nya nak kasi anak ko luwit laye..cehh tak muleh..anak ko kecik lagi..mana pandai guna luwit..nanti ayah dia cilok buat isi minyak gi seremban lak wakaka tak muleh :P