Monday, November 24, 2008

malas

hahaha hari ni rasenya nak baca dan tgk blog org jer...entry baru ada sebenarnya..tapi rase maleh plak nak type haiyaa malas melanda..tunggu aku rajin dulu ekk..nanti banyak2 aku postkan hehehe :P

8 comments:

fahana_ann said...

hehehehehe..keep the spirit!!!

lavender said...

muehehehe.... ko mmg malashhhh

Nurmala said...

meh le tgk blog kita..hehe

zianazone said...

fahana - spirit tu apa...hahaha sirap ekk ;P

kepekk - hahaha bukan ko lagi malas ke kepekkk..cehh

nurmala - hehehe mesti tgk punya..dah tgk jangan lupa singgah kat blog budak yg rajin ni selalu ekk hehehe

Tujuh Kaki Dalam said...

jangan sampai malas nak solat plak.

kan kan?

zianazone said...

hehehe kalau bab solat insyaallah tak malas punya fren..bab nak update blog ni jer lemau sikit hehehe

Tujuh Kaki Dalam said...

ha.

malas tu takpe la.

zianazone said...

hehehe tapi ntah lah ekk..minggu ni macam rajin semacam jer update blog..minggu depan mesti malas balik punya..agaknya sebab korang rajin tgk blog ni kot...sebab tu lah aku rajin update sikit hahaha