Wednesday, November 26, 2008

pegi 4 jam..balik berjam2


ehehe cerita pasal gi amik adik aku cuti kat uitm sg petani hari tu....waktu pegi punya lah cepat sampai..agak2 4 jam dah sampai kat sana rasenya..bila balik punya lah berjam2 nak sampai ampunk hehehe...bayangkan lah dah arr sepanjang pejalanan balik ke kl ujan jer..kalau ujan sikit2 tak pa jugak...ni ujan lebat..takot gak arr nak bawak laju2 hehehe nanti mak aku lagi bising..dan lagi pun masa nak balik tu.. kawan adik aku family dia tak datang amik..so aku pun tak penah sampai lagi ke alor setar..jadi alang2 membeli pekasam aku gi hantar lah kawan adik aku tu gak hehehe

p/s :- esok nak gi penang dengan kepekkk..pecutian bajet lah katakan...tapi kan best kalau yun ada sama..

3 comments:

Nurmala said...

wah....nak gi percutian budget pulak..aku ni langsung x de budget nak bercuti..wakakak~

zamrie said...

akhirnya... aku jumpa ko kat blog tujuhkakidalam, setelah ko hanya sekadar menumpang lalu di blog aku, terima kasih meninggalkan sedikit pesan pada shoutbox moga sudi datang kembali hehehehe

zianazone said...

nurmala - ala fren..ko tak yah coti2 bajett arr nanti lepas nikah terus honeymoon jer ekk

zamrie - dapat gak ko cari ekk..nway thanks ekk sebab mengomen blog aku ni :p lain kali datang ler lagi