Tuesday, November 25, 2008

nak kena sepuk agaknya


haiyaa geram plak aku rase dengan budak cinun sorang kat opis aku ni..punya lah sengal pagi tadi...peyed kot dia tu tetiba nak marah aku..dia cakap aku tak kasi cost code kat dia cehhh...aku sepuk dia nanti baru dia tahu tau...dia yg letak mana benda tu agaknya, alih2 cakap aku tak kasi plak..bukti nya aku ada...tapi bleh plak dia cakap..aku suruh dia sign jer..tak kasi dia copy pun...ada ke patut dia punya jawapan gitu..aku maleh nak bising2..aku copy lagi dan pass kat dia..tapi kalau lepas ni dia cakap tadak gak...memang kena sepuk btul2 jawapnya hahaha...

5 comments:

rith89 said...

sabar itu yg susah...huhuhu

PENDEKAR said...

ko copy banyak2 pastu sumbat dalam mulut dier .... hohohhoooo

releks2, sabor2.... memang ramai yang spesis cam tue...

Tujuh Kaki Dalam said...

sabar kak sabar.

Nurmala said...

wakaka...
sabar ek..cinun mmg cam tut----

zianazone said...

rith89 - habeh nak buat macam mana lagi..tak kan tak moh kalah kot...sabor jer arr selagi bleh sabor..

pendekar - hehehe kalau mulot dia tak muat..aku sumbat kat mulot ko plak bleh tak pendekar..ko ni bazir harta company aku jer taw :P

tujuh kaki - haah tengah dan akan sentiasa sabor lah ni..

nurmala - bab cinun mmg macam tut hahaha tu aku sokong ;)) tuttt hehe