Thursday, August 11, 2011

apa salah aku beb!


*picture search google*

hmm pagi ni sbnarnya mud aku ok..sangat2 baik..bila masuk opis ceria tak tahu lah knapa..mayb aku mmg macam ni agaknya (haha perasan sudah) lepas tu biasa lah aktiviti aku pagi2 sblum mula kan kerja..aku akan check lah pape yg patut..nak d jadikan cerita..aku bukak lah FB aku...bukak punya bukak..haa aku rasa smthing happen...ermm aku tgk akaun aku dah lain..relation aku with .... udah takda lagi dah...ermm aku pun pelik..knapa plak bleh tak ada..sebab subuh tadi aku baru bukak akaun dia..btol kan akaun dia yg slalu kna hack ntah sesiapa punya kja tu..ishhh tak bleh jadi..tak tahu knapa org suka sangat hack akaun dia..so aku ingat nak masuk balik lah akaun bf aku..masuk punya masuk..sekali aku dah kna kick rupanya...aku dah tak fren lagi dengan bf sendiri..WTF!! sapa punya kja tu?? nak kata bf aku..bz aku kja kat area kapal..tak da masa nak tenet2 time kja ni..ermm aku dah syak ada org lain punya kja..haa yg tak bleh bla nya..KNAPA KO NK DELETE AKU DARI FRENLIST BOYFREN AKU SENDIRI?? ko gila ker?? ko jeles dengan kami ker?? ko tak da kja ker?? ker ko mmg tak senang tgk org lain happy dan gembira??

for untuk sesiapa yg bkenaan yg buat kja tak guna ni..baik ko pegi mam*** lah ekk..kalau ko rasa happy buat kja tu pepagi ni...dan kalau ko rasa ko mng dengan cara ko buat gitu..terus kan lah..ada aku kisah?? yg pasti aku dengan bf aku baik2 jer..aku syak ko ni mesti kekurangan kasih sayang kan..sbb tu ko buat kja tak guna gitu..fck!!

1 comment:

.: iEyLa :. said...

issyy...sape yg buat nih??
nk kne tendang laju2 la tu.. ;)