Friday, August 26, 2011

kalau nk raya..jalan jgn cakap arr huhu

ermm mmg standard kl ni gini kot..tak kira lah raya atau apa saja..jalan mesti lah penuh dengan kereta 24jam..tak penah nya nak kosong jalan2 kat kl ni tau..macam minggu lepas aku pegi kl..awal2 pagi jugak lah keluar dari umah..kalau kuar lambat taot jem 1..takot parking penuh pun satu hal jugak..bukan tanak naik public transport..naik public transport aku rasa macam susah gila tau..bukan nya susah apa...susah lah nanti nak berasak2 dengan ramai org huhuhu gila tak suka aku gitu..baik lah sesak jem jalan raya tu dari pada sesak2 dengan org ishhh no way hehehe..

1 comment:

.: iEyLa :. said...

name pon nk raye...
seminggu sblm puase pon da sesak dh sis.. ;)