Wednesday, August 03, 2011

thanks Nuffnang & TGV Cinema


alhamdullilah tak sia2 aku bukak email hari tu hehehe...email tu terlalu banyak sangat notify  fb yg masuk tau..so banyak sangat email tu...aku akan delete lah sikit2..nasib baik lah aku ni jenis tak delete terus punya..nk gak tgk title nya hapa hahaha..alhamdullilah lah kan email yg nuffnang hantar..aku tak terlepas pandang dan tak terdelete jugak..

masa besday aku baru2 ni (9July2011) nuffnang ada hantar email..kata aku dpt hadiah tiket wayang TGV 4 keping free..wahh punya lah happy time tu..dah lama jugak aku tak pegi tgk wayang tau..alhamdullilah..thanks a lot NUFFNANG & TGV CINEMA sbb kasi saya tiket wayang free..yahoo..nanti nak pegi tgk wayang tiap2 minggu sebab tu valid sampai 31hb Ogos 2011 ni jer.. :)

1 comment:

.: iEyLa :. said...

wahhhh...nk ikottt!!!