Tuesday, August 09, 2011

thanks NUFFNANG

haaa untunglah kan org kja kerajaan dpt bonus semalam..wahh dapat bonus siap masuk TV..haa habis 1 malaysia tahu org gamen dpt bonus kan hehehe siap lah korang nanti anak2 sedara semua beratur panjang mintak duit raya..pape pun syokkk ar korang raya ni kan...

ermm macam aku yg kja swasta ni..bukan company yg dpt bonus time raya kita ni..nak plak dpt bonus cina huhuhu jawapnya bonus kna tunggu sampai CNY arr aiyoo gila lama tu nak tunggu bonus masuk..nak raya sakan pun huhu tak dpt lah jawapnya..ermm dapat time cny plak tu..siap arr cny nanti aku pegi hoyeee2 hahaha..

sebenarnya untung lah korang dapat bonus kan..aku pun untung jugak sebab bukak nuffnang hari ni..lama dah tak bukak nuffnang tu..saja lah nk tgk pendapatan bape..mana tahu kalau cukup 50inggit bleh cash out kan..tp masih tak cukup lagi hahaha..lama lagi tu nk kna kumpul kasi cukup haiyaaa...lepas tu check punya check..aku nampak ada benda baru..YAHOOO NUFFNANG KASI AKU 1st BUFFERED EARNINGS yabedabeduuuu hahaha (gedik kan) ermm tu lah rasa nya dpt buffered earnings kot..syok plak aku rasa..haa lepas ni makin rajin lah aku update blog dan blogwalking jugak..THANKS NUFFNANG..syukran rezeki ramadhan..alhamdullilah..

& member aku kata..kalau nk kasi banyak lagi buffered ni..aku kna rajin update bl0g n rajin merayau2 gak (bl0g walking) hehehe maceh beb kasi tip2 itu..

3 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..xdpt bonus..dapt BE pon happy pe..huhu

zianazone @ appleijo said...

hehe tu lah pasal..alhamdullilah...hari ni dpt rezeki lain plak yahooo

zianazone @ appleijo said...

hehe tu lah pasal..alhamdullilah...hari ni dpt rezeki lain plak yahooo