Thursday, March 29, 2012

FB & Email kna hack!!

cite nya macam ni..malam tadi adik aku masak meggi..habis satu rumah bau, ntah apa bahan yg dia letak agaknya..adoi sampai aku tjaga dari tdur pukul 2pagi mcm tu...aku ni biasa lah..bangun tdur mesti tgk phone, tgk msg yg masuk..lps tu nampak ada notification FB, aku pun bukak lah..sekali belek punya belek..tetiba aku kna kick..aku cakap sudah..knapa plak kna kick ni..ada org lain bukak akaun aku ker..lpas tu aku try masuk kan email n pswd balik...sekali huhuhu aku punya pswd hacker tu dah tukor..adoi geram nya..


pagi ni ingat nak tukar lah pswd baru balik..sekali dengan email2 aku pun dia hack jugak..habis email yahoo aku dia g tukar pswd jugak..aku nak try..tapi tak bleh sbb kuar msg yg benda tu kna lock sampai tgh malam ni...hmmm harap2 ar aku bleh dpt balik email tu...bukan lah aku fb addctd..tapi mmber@ sekolah ramai beb...org skrg ni apa2 semua dlm fb jer..kalau fb dh kna block..maka info tu lambat lah sampai..nk harap mmber msg n call..ntah lah, dah semua tak msg n call sekarang..semua fb jer..email plak..harap2 lah bleh bukak..tiket nk g bali aku ada dalam tu adoi..gerammm!!! aku benci ko hacker!! tak da kja lain nk buat agaknya..aku tak kaco ko..knapa kaco fb n email aku!!

2 comments:

puanbee said...

lah epol email balik kat hacker tu , tepaksa mintak balik , kalau tk memang sampai bila2 lah dia ambik.. kan ke boleh mintak password lain dr email yahoo ?

zianazone @ appleijo said...

huhu aku dah try dari semalam tak bleh beb..hari ni aku try pun tak bleh jugak..nak kna tunggu lagi 12jam uwaa...siot btol lah hackers tu..susahkan aku jer