Friday, March 30, 2012

sengal lah ko hacker!

assalam jumaat semua..hurmm cite pasal fb dengan email yg kna hack semalam tu..semalam aku try banyak kali tak bleh..fb tak kan pulih selagi email ada masalah..masalahnya kalau dia hack fb aku jer takpa jugak..ni sekali dengan email2 dia jahanam kan..sengal giler kot hacker tu..dah ar semalam kna tunggu 24jam nk kasi ok..pagi ni dah cukup 24 jam, sampai jer opis..aku try lah balik..dengan harapan harap2 lah email aku bleh bukak hendaknya..

so pagi ni aku try lah..dia suruh letak alternate email..aku try letak tapi tak match..lps tu aku beralih pegi kat secret question plak..korang nak tahu..hacker tu siap update secret question "siapa saya" siot ko hacker..mana aku tahu ko sapa ko buat soala2 macam tu..bengong btol..lps tu aku click kat tu bukan soalan aku..so yahoo pun transfer aku kat soalan aku masa buat email dult "oldest cousin aku sapa, aku buat email tu tahun 2009" adoi siot!! sekarang dah 2012, aku mana lah ingat sbb sebelum ni email aku tak da masalah pun...ishhh mmg myusahkan btol hacker tu tau..tekan punya tekan jawapan yg ntah pape aku rasa..sekali email aku kna block lagi 12jam..huhu GERAM!!! knapa lah hackers ni jahat sgt uwaaa..

so ada sesiapa bleh tolong aku tak?? please!! aku nak buat mcm mana ek supaya email aku ni bleh ok balik hmmmm..

4 comments:

.: iEyLa :. said...

bukak jela email lain kak.. :)

zianazone @ appleijo said...

huhu email lain kak aida dh buat semalam..tapi kak aida syg kan fb lama tu uwaaa...ila tak da kwn yg pandai hack email ker?

puanbee said...

oh tk tau ler pulak , kalau gmail boleh verify melalui no fon jek , so lg senang .. yahoo aku tk tau .. ntah2 kawan ko tk hacker tu ? hahaha

zianazone @ appleijo said...

tak tahu lah beb..aku geram ni fb n email aku tak ok2 lagi..