Wednesday, March 07, 2012

w0rdless wednesday 14#

*sumber picture, sy google sadja*

impian sese0rg yg tak pasti ntah bila agaknya dpt aku realisasikan huhu ;) ♥, bila ko kata ko teringin, huhu aku dah rasa dah smthing, mmg teringin sgt nak realisasikan benda ni..tapi kalau lah duit tu tk keluar mcm air sungai yg sentiasa mgalir kan best..mesti aku dah tempah n beli benda ni tunggu ko balik umah nanti...huhu (tetiba sedih plak hehe, nway happy besday sis..i love u so much..all the best..n hanya ko yg btol2 paham apa aku rasa, aku yg aku alamai dan apa sj yg aku impikan selepas kak kepek hmm)


3 comments:

.: iEyLa :. said...

happy birthday for ur sis...
niat yg baik slalunye dipermudahkan kak.. :)

Truly_me said...

raibow kek ek? nak beli kat mane? cer ko tanye harga cemane..kite kawtim la sesame nak? hehe cian dak dilot mengidam ekekek..

zianazone @ appleijo said...

ila - thanks ila..aminnnn insyaallah harap2 segalanya d permudahkan ekk..

kepek - haah rainbow kek...beli kat fb atau blog jer...aku tgk ramai org jual kek tu skrg...aku dh tanya..kwn aku jual 1kg rm93..ada lagi sorang kwn aku jual 2.5kg 95..better lah amik yg 95 tu kan..harga lebih kurang jer..tp 2kg lagi banyak hehehe..mmg lah cian kat dia..huhuhu