Thursday, December 21, 2006

fire!! fire!! fire!!


06.12.06 haa number pun cantik jugak ni wakaka..masa ni workshop kat bawah opis aku tu terbakar..so kat atas dia..kita org punya akaun department..ha ko bukan aku yg bakar opis aku ha wakaka dia terbakar sendiri wakaka..sekarang ni akaun department kena pindah kat 2nd floor..tempat yg rentung tu kitaorg terus stop dia punya rent..tapi masa kejadian tu panik jugak tau...yg sengal nya boss department aku ni (boss pompuan)..org dah kecemasan...lari berambus kuar dari opis jer arr..ni sempat pulak dia nak suruh kitaorg shutdown komputer..aku tak shutdown pun..aku terus tutup suiz jer wakaka petang nya ingat kan diaorg kasi kerja half day sebab kejadian tu pukul 10pagi..tapi hampeh..petang semua staff kena bersihkan opis..haiyaa sabor jer arr

9 comments:

Anonymous said...

cehh..aku ingatkan ko yg bertanggungjawab atas kejadian kebakaran tersebut :-P

ayahana said...

wah dah update siot blog dia hehehe

zianazone said...

antalya - aku budak bayek..bukan aku yg bertangung jawap tau wakaka

farokk - ko jer yg malas nak update blog ko :P..aku memang rajin maa

Tenno Miyake said...

suka la kau office tebaka! hahaha..

zianazone said...

wakaka memang aku suka siot opis terbakar..yg aku tak suka apesal opis ni tak rentung jugak ekk macam bengkel kat bawah tu wakaka

lavender said...

kepek ko wat ekkk???? haaaaa..... haaa.... wakkkakak

zianazone said...

weiii bukan aku buat arr...bukan aku bukan aku..tapi kalau aku yg buat..aku tak bakor sikit2..aku bakor semua tewus wakaka

honeyvsbee said...

uihhh citer lama nii

zianazone @ appleijo said...

hahaha haah cite pasal opis lama ni beb..ko tgk ekk entry ni..