Saturday, August 11, 2007

cupcakes


tadaaaaaaa ni lah cupcakes yg aku tempah hari tu hehehe bukan cupcakes yg aku menang tu tau..yg cupcakes menang tu pun amik jugak..tapi dia biasa2 jer..tak mohhh ar letak kat sini tak best..baik letak yg cupcakes garfield ni kan lagi best nak tgk...dan sure korang terliur tgk cupcakes ni hehehe..aku gi amik kek ni 080807 hari tu..time lunch aku gi amik kat keramat..oklah tak lah jauh sangat dari opis aku ni..memula ingat nak tukar voucher yg aku menang tu jer..tapi hati aku ni rase tak best plak..kat opis ni ramai org..nanti diaorg tgk jer tak best lah kan..sebab tu lah aku order yg gambor garfield tu kasi belanja budak2 opis aku ni hehehe diaorg kalau benda free memang sukaa hahaha...Terima kasih kat Jojo yang kreatif buat cupcakes cute tu. InsyaAllah next time aku order lagi yer...Aku memang ada hati nak belajar buat sendiri tapi tak tahulah hajat tu kesampaian atau tidak...Hehe..tapi kalau ko nak ajar..apa salahnya :P dan kalau ada member2 yg baca blog ni berminat, silalah ke sini ekk -> http://happycakesblog.blogspot.com/

4 comments:

lavender said...

untuk aku takde pon ek kepek :(

yun said...

puas ke mkn sbijk kek kecik camtu?

Tenno Miyake said...

makin gemuk la ko.. gula banyak tu wei.

zianazone said...

kepekkk - untuk ko lain kali aku order kan ekk..

yun - makan kek bukan untuk kepuasan yun..tapi untuk buat taikk gigi jer hahaha..

tenno - aku makan cikit jer arr, aku tahu banyak gula..ehh bukan ko cakap ker gemuk itu menawan hahaha :P