Friday, August 10, 2007

ungu live in ruums kuala lumpur


akhirnya malam tadi dapat jugak aku gi tgk ungu kat ruums..ingat kan tak jumpa jalan gi sana sebab aku tak penah kesana..tapi akhirnya aku dengan cik bintang sampai jugak kat situ..apa lah cik bintang dah gi hari tu pun bleh lupa lorong nak gi tempat parking keta ker (hahaha aku tak kutuk ko tau) nway thanks a lot ek cik bintang sebab bawak aku gi tgk ungu semalam..siap dapat tag media lagi hahaha oklah ekk akhirnya dapat jugak kita masuk kat dalam ruums tu dengan selamat kan..dan tak sangka jugak bleh jumpa member sekolah kat rasa..dia udah keja dengan tak fresh fm ghupanya wakaka..showcase semalam memang best dan aku terhibur dan telinga aku hampir pekak sebab dok kat tepi speaker hehehe, padan muka..nak dok depan sangat lah katakan hehehe dan yg tak bleh aku lupa...ada ker masa nak balik hantar cik bintang kat ghumah dia..bleh plak salah jalan..nasib baik lah ada jalan pusing tau kat tengah2 highway tu..kalau tak malam semalam kita jalan2 ronda kl lah nampaknya kan...

2 comments:

Tenno Miyake said...

ko pegi ke?

ruums ni lagi tak best dari karaoke tau..

zianazone said...

haah beb aku pegi malam tu..erin ajak aku pegi ler..nape ko tak da..kalau ko ada kat best hehehe..

aku tak tahu lah dia best ke tak...sebab hari tu jer arr aku gi sana...tak habis2 dengan karaoke ko ekk...