Thursday, August 23, 2007

Giant Bandar Kinrara


suka hati jer abg aku tau...mentang2 lah umah dia kat puncak jalil bleh arr gi giant tu pagi2 sebelum gi keja…ada ker tipun aku tanya tak gi giant ker..ada sesetengah barang kat sana jual seposen jer (maca tak pecaya plak kan..tapi jangan tak pecaya..memang btol tau..abg aku dapat beli barang yg harga nya seposen, aku plak dapat beli pucuk pegaga harga nya 2sen hahaha tu pun last agaknya..yg lain semua harga normal)..haiyaaa apo lah dia tu..ingat bandar kinrara dengan segambut dekat mehhh..ingat aku ni bos ker leh kuar masuk opis sesuka hati hehehe (tapi udah manyak kali jugak aku buat keja macam ni, kalau macam keja kat site dulu...lagi manyak aku buat hahaha sebab site manager aku bayekkk tak macam bos kat opis ni) tapi hari ni tak bleh arr kan sebab aku tgk bos aku punya mood kureng sikit arr..ntah kenapa agaknya..aku dengar dia kena marah dengan MD semalam hahaha tu lah belagak pandai laie..kan udah kena marah..kena marah sebab keja tak siapkan plak tu...hehehe...ermm so nak tak nak..kecian kat mak..balik keja aku gi lah bawak mak...mak nak sangat kesana...abg aku lah ni gi hasut² mak plak..udah aku yg kena gi bawak mak tau...sampai kat sana..org memang ramai giler..walaupun masa tu udah pukul 6.30ptg...agaknya semua nak beli barang murah lah kan..barang dia jual memang murah tau..tapi barang yg jual seposen tu udah habis agaknya...tak da lagi pun masa aku sampai kat sana...yg ada semua harga yg murah sikit2 jer hehehe..oklah ekk..janji dapat jugak beli barang murah sikit...sapa yg tak pegi rugi lorr...

2 comments:

elly said...

aku dah gi dah giant tu. dekat giler dgn umah aku. not bad gak. Byk barang n besar siot. jadi tempat lepak aku lak skang. hihi. jom lepak situ?

zianazone said...

hahaha biar btol ko suka lepak kat sana...apesal tak penah terserempak dengan ko ekk..aku pun suka gak gi kat sana..macam2 kedai ada kan.tapi nak pegi giant tu aku rase macam pusing2 sikit hehehe kompius aku