Wednesday, December 03, 2008

penang


hahaha amboi yun tak sabor2 nak tahu pasal penang ekk..macam mana nak mula kan cerita yg panjang itu yer..kalau tak cerita tapi letak gambar jer bleh tak yun hahaha..kalau nak cite panjang bebenor lah plak..nway percutian bajet tu memang best tau..kalau ko ada lagi lah tambah ajinamoto nya wakaka...dalam banyak2 yg best tu...aku dengan kepekkk ada cerita seram...

ada ker patut kita org dok hotel kat tingkat 29(atas sekali plak tu) dan aku dengan kepek jer tinggal kat sana..masa kepekkk gi dinner malam tu...aku dok kat bilik sorang2...macam2 yg aku dengor tau uwaa..tgk tb pun macam sengal jer..tak tahu nape bunyi tb tu macam ada org adjust...jap kuat jap pelahan..alih2 aku tutup terus tb tu...selak langsir dan menikmati pandangan malam hahaha tapi nasib baik aku ok dan tak kena gangguan hahaha..nanti jumpa aku cite yer hehehe :P

p/s :- gambar tu pandangan dari tingkat 29 hotel berjaya penang, kalau ko nak tahu cite selanjutnya tunggu kepekkk update blog ekk..aku ni malehhh sikit nak type panjang2 wakaka

* thanks a lot kat kepekk sebab dah bawak aku gi bercoti...thanks gak kat pacat dan kak mas yg bawak kitaorg jalan free hehehe tak yah bayor duit minyak dengan tol..(tu yg paling best sebenarnya kalau dapat gi jalan)

8 comments:

PENDEKAR said...

ko dengar aper yang seram?

suara mamu sedang makan nasi kandar?

hohohoooo

Nurmala said...

wah wah wah...
patut la lama x de..
sampai ke penang ko ekpensco

Tujuh Kaki Dalam said...

bercuti rupenye

antalya said...

ala..xbyk mana pon gambo nye..xde langsung pon gambo kowang. aku keciwa

zianazone said...

pendekar
cehhh sengal jer ko ekk..ingat nak makan jer ko yer..aku dengar suara org laki tengah borak2 arr, apa yg dia cakap aku tak sure plak sebab aku tak amik port pun apa yg diaorg borakkan..ingat kan ada org dok kat sebelah2..haiyaa

zianazone said...

nurmala
hehehe aku gi percutian bajet fren..minyak, tol pengangkutan, tempat tdur tak yah pikir...cuma bawak duit makan dan shopping jer hahaha..best kan kalau dapat banyak kali coti macam tu

zianazone said...

tujuh kaki dalam
haah gi coti..kan ada tulis kat entry sebelum penang tu :P cehhh mesti rabun ayam ni sebab tu tak nampak hahaha

zianazone said...

yun
sowie yun..hari tu aku nak buat slideshow..sekali hang arr..terus aku kuar dari cc ni..hari ni ingat nak masuk kan entry baru..tokey cc ni cakap tutup pukul 5.30 plak haiyaa...lepas raya aku update ek