Wednesday, July 15, 2009

kepekkk belanja yehaa

kepekk thanks a lot dear sebab belanja aku kat upin ipin itew...ko memang tau...aku ajak makan kat tempat tinggi berputar2...ko tanak, dan2 takot pening..nak gi Cheng Ho..takut sesat jalan..last2 gi upin ipin jer kan kita hehehe..nasib baik sana ramai org..bleh gak coci mata dimalam hari hahaha...walaupun kita makan malam tu kurang enak sebab maybe ramai sangat org malam tu kan...staff upin ipin masak pun jadi tak best...tapi aku tetap sangat2 happy dan beterima kasih kat ko sebab belanja dan akhirnya aku dapat jumpa enchek gali yg sangat manehhh macam madu tebuan itew hehehe...kirim salam kat enchek gali yer..cakap kat dia...janji nak belanja dengan hadiah aku jangan lupa hahaha, mengacau jer enchek gali tu sebenarnya..aku dengan kepekk baru ingat nak gi ronggeng kejap..tetiba dia sampai nak jemput kepekkk plak cisss...

kepekk yg tengah lapor tunggu makanan hehehe sempat lagi menjeling bila org nak amik gambar candid

air kanak2 ribena hehehe

makanan yg kitaorg pesan dan makan malam tu..kalau ada kerabu mangga kan best..org ramai sangat..mangga pun habiss hehehe

2 comments:

lavender said...

berani ko nak mengkenditkan aku?? jgn harepppp wakakkakak :P

zianazone said...

hehehehe ohh jangan harap yer..tak pa..ko tgk lah nanti..aku ku kandid ko tau..cehh