Saturday, July 18, 2009

secret recipe

alhamdullilah..semalam (17hb)dapat makan free lagi yehaa..kepekk dear..thanks a lot lot much butter pingger kat ko hahaha...sebab kita ber2 rase makan kat upin ipin hari tu tak bape best malam tu..ko belanja aku lagi kat kedai kek yg aku suka ni kan..thanks dear..aku sayang kat ko sangat2...dapat gak aku makan kek lagi hehehe :P, macam mana aku nak diet ni kalau ko asyik bawak aku gi makan kat tempat best2 jer hehehe

panorama depan kedai rahsia hehehe

aku dengan kepekkk posing tak bape nak maut kat dalam kedai itew hehehe

ni kek pisang kepek hehehe

ni air green tea blended dan kek haku..air kepekk tak bape best..sebab itew tak amik gambor hahaha

kepekk makan western + asia..

aku plak makan makanan thai..siap ada sambal belacan laie hehehe

sangat lomantikk kedai ini..lain kali kitaorg datang laie ekk..

4 comments:

lavender said...

ko tanak letak bidio itukah? telentang2 aku gelak tgk taw.. wakakakkkakaka...

antalya said...

untung ko ek ada owg blanje besday girl 2x ekeke
p/s: org itu suda OKB kahh? nak juger aku ngendeng.bg alasan ngidam konpem xleh ngelak punyer wakakakakakakak (jahatnye aku)

lavender said...

ibuk ngidam apekah itew? boleh saje buk... nanti hambe turutkan... bebi yg mintak kan? :P

zianazone said...

lavender - kepekk...letak video aku blum belajar laie arr..aku tgk video itew pun aku gelang sorang2 gak hahaha..ko arr lemau

yun - hahaha tu lah pasal yun...gi makan tempat best2 lak tu..lepak ni en gali nak belanja plak..wahh sangat syokk..

kepekk - kalau aku yg tak ngidam ni nak join sekali bleh tak...hahaha