Wednesday, April 18, 2007

ah sudah

untuk peminat2 sandwich aku wakaka (sandwich aku ada peminat lah plak sekarang) hai ni aku tak sempat nak buat sandwich sebab aku ingat nak gi opis lambat sikit, nak hantar adik aku pegi puduraya, dia nak balik sg petani hari ni..tapi tak bleh plak sebab aku kena pass dokumen pepagi ni haiyaa tak sempat nak buat sandwich tu) mee kicap pun aku tak sempat nak gi beli haiyaa..

alaaa kecoh lah budak department aku ni..nak di jadikan cerita..aku tengah tgk aku punya blog tadi..tetiba dia datang belakang aku plak..dah arr aku large kan page ni..so dia nampak arr gambar china tu wakaka...dia cakap..ohh u curi dari inbox sapa haa wakaka...kecoh btol lah dia tu...ahhh aku buat bodoh jer..bukan aku amik gambar dia pun..sibukkk lak dia nak tgk aku buat hapa..

oklah daaa tu jer aku nak cerita sebenarnya wakaka..janji update blog kan wakaka

4 comments:

yun said...

lenkali kalo terjadi nye kes seperti ini
ko patut angkut semua bahan2 sandwich tu pi opis. wat kat opis :-P

Tenno Miyake said...

gambar china?

aku kureng mengerti.

gambar cina tengah sandwich ke?

zianazone said...

yun - hahaha nak bawak bahan2 nya kat opis ni..tak bleh yun..nanti semua nak..bankrap arr aku nanti wakaka

ijham - gambar china tu..gambar kat negeri china lah haiyaa..dan aku akan kesana 8 mei ni insyaallah yehaaa..apa yg ko tak mengerti..dan apa kena mengena cina dengan sanwich lak wakaka...aku sepuk ko kang..baca btol2 maa :P

yun said...

tenno- CHINA tu nama negara kan. CINA tu nama kaum yg mata sepet mcm ko tu :-P