Thursday, April 12, 2007

xcited







Minggu ni staff cina yg pergi china tu udah mula bekerja…lepas tgk dan dengar cerita pengalaman diaorg masa bercuti kat sana..aku dan staff2 melayu yg akan pegi bulan mei nanti jadi exited giler lah plak wakaka tak sabor rasenya nak menjejak kan kaki kat sana tu…macam mana lah rasenya naik kapaltobang (ni arr kali petama aku naik biasalah tu gayat sikit wakaka) mesti best dan seronok kan..apa2 pun bukan naik kapaltobang yang aku herankan..tapi menjejakkan kaki kat china tu yg aku nanti kan..nak gak tgk negara org..best sangat ker wakaka (tapi aku rase memang best pun sebab aku tgk gambar2 budak2 ni cantik2 lak tu) masa diaorg gi sana cuaca mencecah 10ºc..waktu kita org gi sana lak nanti bape lah suhu dia agaknya kan hehehe…ee lambatnya masa ni berlalu..cepat lah sikit jalan…aku nak gi china maa wakaka

p/s :- gambar2 ni aku amik kat inbox budak2 cina yg dah gi sana wakaka



4 comments:

yun said...

bestnye membe aku ni nk melencong ke china yer. jeles aku. nk gak pegi oversea cam ko. ada jawatan kosong tak kat opis ko tu? hehehe

zianazone said...

wakaka jawatan kosong ekk..tea lady ada lah yun..ko nak tak wakaka

lavender said...

dak ni sebenonyek dah tak sabo2 nak g jalan ni.. ko jgn lupe buah peach aku ek.. siap ar ko kalo tak bawak balik buah peach tu.. aku nak sebijik pon jadi.. tapi kalo ko nk belikan sekilo pon takpele gak aahahahahah :P.. ingat BUAH PEACH.. ko jgn bio aku kempunan .. aku nak dari sane nyek gak.. jgn ko beli kat supermaket sini ek.. aku cepuk ko. ahahahah

zianazone said...

wakaka ko tak habis2 dengan buar PEACH ko ekk kepek...macam org ngidam 10tahun lah ko ni wakaka..tak pa tak pa insyaallah nanti aku cari kan ekk..kalau ada aku belikan dari sana nun wakaka :P