Thursday, April 26, 2007

apa kena mengena kerja dengan kamera wakaka

Hahaha gila banyak aku punya posting hari ni..mana tak nya..bos gi ateh..mula lah aku yg kek bawah ni mengulor macam ulor lidi wakaka jahat btol aku ni..amik kesempatan bila bos tak da kat tempat dia hahaha dulik hapa aku..sapa suruh dia tak istihar kan cuti hari ni..sendiri mahu ingat lor…ntah apa2 arr tau..manyak company yg cuti..company aku jer yg tak reti2 bahasa untuk istiharkan cuti so semua staff kena kerja lor haiyaa tak pa lah..janji lagi beberapa hari aku akan ke CHINA yehaaaa..tapi masalahnya kamera aku rosak huwaaaa aku tengah cari kamera nak pinjam ni..korang ada kamera tak…aku nak pinjammmm hehehe seyes ni beb aku nak pinjam kamera..

4 comments:

lavender said...

tepon ko kan ade kemere.. ekeke wei dak yun ade kemere ..

yun said...

wei ko tak konpem lg ke nk pinjam kamera yg aku offer tu?
ko pe2 hal kalo nk kamera tu bitau la kat aku..nanti aku pinjamkan k

Tenno Miyake said...

memang kamera takde kena mengena pun..

kecuali kalau nak amik gambar diri sendiri lepas mandi atau sedang pakai baju.

itu menarik.. hehehe

zianazone said...

kepekk - amik pakai hp ek kepekkk, pakai hp tak best arr..tapi nanti aku amik gak sebab leh letak kat blog ni kan..lebiu

yun - thanks a lot fren..kamera aku udah dapat..lebiu

ijham - hahaha apa kata ko amik gambar ko tengah mandi atau sedang pakai baju ijham..aku rase ko lagi nampak sangat menarik kot wakaka :P