Thursday, July 05, 2007

blog

sebenarnya aku rajin jugak tgk dan baca org punya blog...aku rase best jer bila baca dan tengok org punya blog tau..tapi nape ntah bila aku tgk blog sendiri, aku rase macam tak best jer ekk hehehe agaknya aku ni tak pandai nak buat dan susun ayat agaknya, blog aku pun macam sunyi jer (sunyi hapa..kan aku udah letak lagu tu hehehe)..haiyaa ntah lah..nak cakap tak da bahan untuk aku cerita kan..aku memang manyak cerita..tapi ntah lah kenapa agaknya bila nak type kat sini payah sangat nak aku ungkai dan leraikan...agaknya cerita tu banyak aku kumpulkan jer..bila time nak type memang tak sempat time kerja ni..tu pasal lah blog aku lama tak updated hahaha sabor jer lah kan...lagi pun aku baru lagi dalam dunia blog ni..

p/s :- esok aku cuti yehaaaa, yehaaa hapa nya, bukan nya cuti happy2..tapi esok aku akan ke merbok sg petani kedah...hantar adik aku yg nak masuk sem baru, adik aku register 06hb julai..aku kesana pun 06hb julai..bleh ke aku sampai sebelum pukul 5ptg ekk sebab waktu register sem baru sampai pukul 5ptg jer haiyaaa...uwaaa udah ler aku sorang2 yg kena drive nanti..hehehe tak pa lah..aku dah biasa pun..tak da hal punya lah...doakan aku selamat pegi dan kembali ekkk

3 comments:

yun said...

to make sure that ko tak terlewat sampai ke kedah tu, korang bertolak awal la dr ampang. diharapkan perjalanan pegi n balik ko akan selamat

lavender said...

uhuhuh selamat drive jauhhhh..sure feenaattt ko kan...

zianazone said...

hehehe thanks my fren..aku udah balik kl pun...baru sekarang nak reply komen korang..korang ni bila nak update blog wei