Monday, July 02, 2007

family day part 1

sabtu 30hb June 2007 family belah ayah aku ada buat family day kat pd...so aku dengan family aku pun ada join jugak family day tu..pukul 9pagi gi umah pakchu aku kat putrajaya semua berkumpul kat sana..biasalah janji melayu..cakap pukul 9pg nak gerak...tapi pukul 10pg lebih sikit baru lah btul2 ke pd tau hahaha sabor jer lah kan..memang btul janji melayu kan...so kitaorg pun gerak lah ke pd..rasenya dalam 9 buah kereta kot..tak pasti lak aku sebab aku tak kira bape bijik keta semuanya hahaha...sampai kat glory beach resort dalam pukul 12.30 tengah hari kot..oklah ekk glory tu...1st time aku kesana walaupun kampung aku kat n9..

oklah ekk kat sana...kalau sapa yg blum penah pegi tu..aku rase oklah kesana..malam kitaorg buat bbq kat tepi pantai hehehe..malangnya perot aku sakit..dapat join lama, aku join kejap jer kendian balik tdur...aku dengan adik aku sempat gi usha live band kat situ..dan malam tu ada org main api dan buat petunjukan api laie...oklah..

2 comments:

yun said...

glory beach resort best? ko bio betoii wei
aku pi tak best langsung pon

zianazone said...

hahaha mana aku tahu yun..aku rase malam tu kitaorg pegi macam best jer..