Thursday, July 12, 2007

contest


Dalam pukul 10.30pagi tadi aku receive call..memula aku ingat sapa lah yg call tau sebab number pun tak kenal..rupanya maxhunt yang call tadi..korang nak tahu kenapa dia call hahaha aku menang contest kat http://www.maxhunt.com.my/ tu...ishhh aku btol2 tak sangka aku bleh menang sebab aku ingat pemenang dia 1 jer..tak tahu lah berapa pemenang dia kan...ahhh yg tu aku tak nak tahu..yg aku tahu sekarang aku sudah menang itu contest juga (hahaha tetiba cakap style keling plak) alhamdullilah thanks semua yg dah vote aku hari tu..tak sia2 aku pujuk korang suruh vote aku kan...akhirnya aku menang jugak...nanti aku belanja korang kek ekk...tapi kek kat kedai lain arr...yg cupcakes tu aku nak belanja family aku dulu tau hahaha :P

Dear Ms Aida,

Congratulations, you are one of the winners for June's MaxHunt photo contest themed "Funniest Dining Moments"! We are pleased to present you with one RM50 Happy Cakes voucher, as attached.

The new theme for the month of July is "Delicious Desserts". Join in the fun and upload your favourite photos to win more fantastic prizes!

For more information on MaxHunt, please feel free to email us at http://us.f593.mail.yahoo.com/ym/Compose?To=info@maxhunt.com.my


Yours sincerely,
The MaxHunt team

This email is sent by MaxHunt from http://www.maxhunt.com.my/ ©2007 MaxHunt. All Rights Reserved.

3 comments:

yun said...

congratz fren

Tenno Miyake said...

tak rugi aku vote kau..

so ko kena banjer aku gakla

zianazone said...

thanks yun :P

ko pun nak suruh aku belanja ek ijham..iyo lah..nak belanja kat mana ni hahaha