Wednesday, July 25, 2007

T-Shirt Waris Jari Hantu

hari tu laman web http://www.budiey.com ada gath tgk cerita waris jari hantu..kebetulan hari tu aku kena kerja lah plak...so aku pun masuk jer lah dia punya contest hahaha kelakar plak aku rase sebab aku langsung tak pegi tgk cerita tu..aku call adik2 aku sebab diaorg ada pegi tgk..so aku pun cuba lah nasib..mana tahu semalam 24hb budiey ada buzz aku kat ym..cakap aku menang tshirt waris jari hantu hahaha..alhamdullilah...dapat juga aku tshirt tu...tapi takot arr tau..nanti kalau aku pakai baju tu..ada org cakap aku waris anak hantu tak hahaha...ahhh dulik hapa..janji aku udah menang..

p/s :- nak tgk aku pemenang nya..korang bleh gi kat link ni hahaha :P
http://www.budiey.com/pemenang-t-shirt-cd-album-soundtrack-waris-jari-hantu/D Album Soundtrack Waris Jari Hantu

3 comments:

yun said...

kalo takot owg berkata2..pakai jela baju tu kat umah hehee. tp kalo ko xnak..leh bg aku t-shirt tu hehehe

Tenno Miyake said...

aku apsal ko takut..

ko takut baju tu koyak kan? hahahahahaha...!

zianazone said...

yun :- nak kasi ko ekk..huhuhu tak payah..gi kedai beli sendiri

ijham - aku bukan takot tak muat @ koyak..tapi aku takot mata ko akan tukor jadik mata keranjang kalau tgk aku pakai baju tu hahahahaha