Tuesday, September 18, 2007

minggu terakhir

hehehe tajuk macam hapa jer kan...minggu ni minggu terakhir aku gi keja kat taman sri sinar segambut...start minggu depan semua staff kena pegi keja kat kota damansara jugak haiyaaa manyak jauh lorr ini macam..ee sabor jer arr kan..boss tak best langsung ingat dekat kat umah dia jer tau..yg semua staff ni umah jauh2 plak tu hurmmpp sabor2 selagi bleh sabor hehehe...sekarang ni semua org tengah rajin gila kemas meja masing2..minggu ni jugak kena clear kan tempat ni...hehehe sepatut nya server internet kat opis ni semalam udah tak da tau..aku pun tak tahu arr sampai hari ni server still bleh guna lagi..tu yg rajin update blog tu..kalau tak sure lama2 baru aku update kan..ingat kan nak online ym..tapi tak moh arr..nanti aku tak rajin buat keja lak..asyik nak ym jer kan hehehe...so jumpa korang lepas aku pindah kat opis baru nanti yer...dan selagi server opis ni ada..aku akan update hari2 insyaallah..

5 comments:

Anonymous said...

kan best gak..dekat the curve, one utama, ikea, ikano and cineleisure....hehheheh

yun said...

slmat berpindah pejabat

elly said...

dekat dgn office aku lah. len kali leh gi lunch sama kat the curve ke? tp lepas raya lah nnt. skang ni takut kena tangkap je. hehe

Tenno Miyake said...

heh...

ko pindah la dekat sikit..

zianazone said...

anony - haah memang lah sangat best..nanti cepat lah habis duit gaji aku gi sana tau..

yun..selamat yun..tapi tak best semua nya mahal kat sini

elly - hahaha selamat hari raya fren..dekat dengan opis ko ekk..ok apa2 hal nanti kita calling2 ek

tenno - nak pindah dekat mana laie tenno..nanti lah aku ingat nak try cari keja lain lak hehehe